FOA om minimering af skader på køretøjer i Hjemmeplejen

FOA har d. 3. marts 2016 begået en artikel, hvor de i forbindelse med Hjemmeplejen i Slagelses indførelse af elektroniske nøgleskabe, fremhæver den store gevinst i form af minimering af skader på Hjemmeplejens køretøjer.

Det er også fuldstændig korrekt, og der er igen tale om nøgleskabe fra KEYper Systems Danmark. Og så må vi lige korrigere; Slagelse Kommune behøvede altså ikke at tage helt til USA for at lede efter et nøgleskab – vi havde allerede i KEYper Systems Danmark sørget for at de ikke behøvede at forlade Sjælland. Men det er korrekt at de elektroniske nøgleskabe er et amerikansk kvalitetsprodukt, som altså forhandles af KEYper System Danmark.

Og igen må vi lige slå et slag for den totalløsning der her er tale om, hvor der i alle Hjemmeplejen i Slagelses køretøjer er installeret GPS’er fra GPS Location – og at det er dén integration der giver den helt store gevinst på bundlinjen.

Kontakt GPS Location hvis du vil høre nærmere om denne løsning.

Se FOA’s fine video om brugen af det elektroniske nøgleskabet fra KEYper Systems:

Læs hele FOA’s artikel om Hjemmeplejen i Slagelses succes med nøgleskabet fra KEYper Systems Danmark.