GPS LOCATION FOR ERHVERV

Driftsbesparelser og ledelsesoverblik med GPS Location løsninger

Professionelle flådejere og virksomheder har valgt at benytte GPS tracking enheder og GPS Locations Fleet Management System (software portal) til at opnå målbare og dokumenterede driftsbesparelser.

GPS Location tilbyder kundetilpassede løsninger der kombinerer avancered GPS tracking enheder, med vores softwareportal (hjemmeside) og derved stiller information om og fra rullende materiel som fx busser, lastbiler, sættevogne og anhængere mv. til rådighed for de driftsansvarlige i virksomheden.

Vi har 10 års erfaring med at tilkoble tracking enhederne til både inputs, FMS og RFID sensorer i det kørende materiel for derved at kunne sikre registreringer og at fx dæktryk, olietemperatur, kølelast mv. og vedligeholdelsesterminer ligger inde for de snævre grænser, der giver de laveste driftsomkostninger.

Vores softwareportal sikrer ledelsen fra øverste niveau til den lokale værkstedsansvarlige og chauffører adgang til realtids informationer over en række parameter, der giver ledelsen mulighed for dels at dokumentere hvor driftsmateriellet befinder sig, har været og forventet ankomst til mulighed for ruteplanlægning. Dertil kommer sikring af materiellet med fx, avancerede startspærrefunktioner, fencing (elektronisk hegn) og adgangsregulering med Dallas Keys eller RFID teknologi mv.

Løsning er intuitiv nem at anvende med en grafisk repræsentation af hele flåden på et digitalt kort med mulighed for at anvende en række standard ledelsesrapporter samt at overføre data digitalt til andre systemer eller eksportere data til fx regneark mv.

GPS Location er kendt for at finde kreative og nye måder at løse komplekse opgaver på dels ved tilpasning af softwaren og anvendelse af et antal forskellige GPS enheder, sensorer og kommunikationsterminaler i det rullende matereal.

Professionelle erhvervsvirksomheder og flådejere tilbydes en unik løsning som bl.a. omfatter:

 • En fuld Fleet Management Systems (FMS) løsning
 • GPS-tracking på alle typer rullende eller stationært materiel
 • Integration til eksterne IT systemer
 • Særlige løsninger for containere, sættevogne og anhængere
 • Tilkobling med fuld integration til det kørende materiels databus (Can-Bus)
 • Mulighed for at kommunikere direkte med chaufførens navigationsterminal
 • Miljøløsning med reduktion af CO2 udslip

Uanset valg af løsning er målet at:

 • Få et realtids billede af ressourcer og opgaver
 • Opnå driftsbesparelser ved at optimere driften
 • Mindske forbrug af brændstof, dæk og reservedele
 • Lette ledelsesopgaver og forenkle administration
 • Få automatisk servicestyring
 • Give bedre kundeservice
 • Samt en lang række andre muligheder – se eksempler på erhvervs brug her til højre samt mere om funktioner på siden om Flådestyring.

Vores nye koncept med Grøn Kommune giver reduktion af brændstof, dæk og reservedele. Konceptet tilbyder vores kunder en FMS løsning, valgfrie sensorer der kan reducere CO2 udslip med 10-20% samt reducere brændstofforbrug med 3-15%.

Fleksibel og skalerbar løsning

Vores FMS og miljø-løsning kan leveres som ét system eller man kan vælge at tilkøbe miljødelen senere. Vores professionelle GPS-trackere giver kunden frihed til at sammensætte en løsning, der kan tilpasses egen opgaveløsning 100% og kan udbygges efter behov.

Vi har lagt vægt på enkel adgang og brug af vores Cloud baserede FMS løsning, som kan tilgås fra PC’er eller smartphones overalt. GPS Locations Software portal og servere hostes i et sikkert driftscenter på Sjælland med markedets hurtigste adgang til internettet.

Til driftscentre anbefaler vi brug af storskærm, så enheder og opgaver kan følges realtid og ledere samt serviceteam kan følge enheders positioner, opgaver der løses, evt. problemer, alarmer og ruter.

Sikkerhed & adgang, få mere information her »