Hvem er GPS LOCATION

Vi er en dansk ejet virksomhed, som igennem de seneste 20 år har leveret en lang række intelligente GPS løsninger til kommuner, forsvaret og erhverv.

Vi har i 2022 erstattet vores tidligere løsning med en ny og mere intuitiv brugerflade der giver hurtigt adgang til alle informationer. Over 80 rapporter er tilgængelige ligesom vi i den nye løsning har lagt vægt på CANBUS integration. Dvs. adgang til data direkte fra bilen, herunder, korrekt km og ikke GPS km,  brændstof stand og meget mere.

Løsningen er fleksibel og skalerbar, hvorfor vi med vores specialviden hurtigt kan opfylde jeres behov for yderligere styring, input/output og monitering.

GPS systemet genererer automatisk log- og kørebøger, holde- og køretids-rapporter samt overblik over input og handlinger som f.eks. fejning, snerydning, slamsugning, affaldstømning, lifte mv.

Skader, Miljø og CO2

Sammen med vores partnere tilbyder vi en unik løsning til at håndtere skader mv. Desuden ønsker vi at tilbyde en ægte grøn løsning, hvor det er muligt at nedsætte CO2 med 10-20%, således vi kombinerer GPS løsning med en miljørigtig løsning der medfører driftsbesparelser. Med vores sensorer kan vi automatisere alarmer fra hændelser mv.

co2