DRIFTOPTIMERING

 

Optimal driftstyring

Vores kunder vælger os fordi vi tilbyder en professionel GPS løsning, som er fleksibel og udvikles og tilpasses de behov, som sikre vores kunder optimal driftstyring, udnyttelse af ressourcer og skaber langvarige besparelser.

Vi har altid lagt vægt på et tæt samarbejde og har specialviden til at tilpasse vore løsning til vores kunders særlige vilkår og opgaver. Dette gør os til en unik partner, som vælges af både forsvaret, kommuner og en lang række virksomheder.

Uanset valg af løsning er målet at:

  • Få nutidsbillede af ressourcer og opgaver
  • Opnå driftbesparelser og optimere driften
  • Lette ledelsesopgaver og forenkle administration
  • Mindske forbrug af brændstof, dæk og reservedele
  • Få automatisk servicestyring

Systemet er enkelt i brug og login kan foretages overalt i verden via en PC med internet-forbindelse. Alt ses på live-kort til erhvervsbrug, og der kan skaleres op og ned, samt panoreres i alle kompasretninger.

Unik løsning med lave driftomkostninger

Web-baseret cloud løsning.
Vores cloud løsning tilbyder vores kunder to betydelige fordele: hurtig tilgang til se position, ID, ruter og driftstatus på få sekunder fra enhver PC, smartphone, eller på en storskærm.

Vi står for al udvikling og hosting af web-løsningen, så kunden fritages for selv at stå for hosting, leje af serverplads, dyre softwareopdateringer, nye kort og IT-servere. Samtidig får vores kunder glæde af adgang til nye kort og forbedring af funktioner.

Udviklet til transportbranchen

Vores Fleet Management Solution (FMS) er udviklet til netop automobil og transportbranchen, og alle vores erhvervskunder tilbydes fra start af adgang til alle standardfunktioner, kort, log- og kørebøger, rapporter mv.
Vi tilbyder fuld integration til køretøjets data gennem CAN-bus og med integration til vores software portal, således alle køretøjets data kan monitoreres og bruges i f.m. vores miljø- og serviceløsning.
Læs mere om fordelene om FMS her »

Højkvalitets GPS-trackere

GPS Locations tilbyder en række GPS-trackere af høj kvalitet, udviklet til det professionelle transportmarked. Fordelen for vores kunder er at de får et brugervenligt produkt uden vedligeholdelse og med lang holdbarhed. De GPS-trackere vi tilbyder med fuld FMS, leveres med 5 års garanti.

Vores trackere har en række in- og output, digitale samt analoge, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder tilkobling til og fra stort set alt rullende materiel og udstyr. Vores FMS er beregnet til at tilkoble til lastbiler, traktorer, vans og biler mv. Bemærk at der findes en lang række løsninger på markedet, der ikke er udviklet til at opfylde de strenge standarder, der er inden for automobilbranchen, og derfor kan medføre uoprettelig skade på køretøjets elektronik og processorer.

Udover at vores GPS-trackere er udviklet til det professionelle transportmarked, tilbyder vi vandtætte og robuste trackere, der lever op til de strengeste kvalitetskrav – som f.eks. IP65 protection.

Grøn Kommune og Virksomhed

Teknologisk er det vigtigt for os at være på forkant, og tilbyde unikke forretningsløsninger, i forhold til de standardprodukter der udbydes på markedet. Derfor blev GPS Location i november 2011 udvalgt til at deltage i danmarks-finalen for innovative Cleantech virksomheder af Erhvervs og byggestyrelsen.

Vores nye koncept med Grøn Kommune og Grøn Virksomhed tilbyder reduktion af brændstof, dæk og reservedele. Vi er unikke, da vi, formodentlig som eneste udbyder, kan tilbyde vores kunder en FMS løsning, valgfrie sensorer, og en ægte miljø-løsning med 10-20% reduktion af CO2.

Vores løsning har potentiale til at spare:

  • 5 – 16% brændstof
  • Forlænge levetid på dæk fra 74% – 86%
  • 5 – 10% Besparelser på kritiske reservedele

Dæk-test er baseret på test gennemført med Arriva og TI verificerer niveauet.
Test hos forsvaret viser brændstof besparelser på 10-16%.

Se mere om vores unikke koncept – Grøn Kommune og Grøn Virksomhed »